Ostkrokar och damråttor!

Det är något lockande med sånt man inte får, eller hur? Men har ni inte tänkt på det att allt som är förbjudet känns spännande och lockande på något sätt.
Det verkar vara inprogrammerat i våra hjärnor redan från början.
Lill-Räkan är, som många redan vet, komjölksprotein allergiker.
Detta innebär ju att hon ska undvika att få i sig mjölk överhuvudtaget.
Men på något vis så dras hon till produkter innehållandes mjölk. Och att hasa in på röva till "Paris" rum är som att komma till mjölkproteinets guldgruva!
Det ligger mjölkchokladpapper i papperskorgen (om man har tur, annars ligger de på golvet!), godispapper av olika slag och höjden av lycka infölls sig igår.
Det blev rätt tyst och det vet ju alla föräldrar, att när små barn blir tyst en längre period är det något i görningen.
Jag hittade vår telning så där lagom gul-smulig om kinderna. Dessa kinder var fyllda till brädden med något som hon absolut inte ville avslöja. Hon knep ihop denna lilla pussmun till ett rakt litet streck, omöjligt för mig att bryta mig in.
Men jag kunde på flera meters avstånd ändå få reda på vad hennes mellanmål bestod av.

OSTKROKAR!!!

Gott var det, som tusan. Men sen till kvällen var det där mellanmålet inte alls lika roligt.
Hur är det nu man säger igen?
"Synden straffar sig själv", visst är det väl så? Grymt, men i detta fall så sant, så sant.
Hon har nog dessvärre inte lärt sig någon läxa av detta. Hon har nog bara blivit ännu mer lockad av att hasa in på "Paris" rum och leta igenom papperskorg, golv, under sängen osv, för det ger ju utdelning!
#1 - - Anna:

Stackars liten, för jag misstänker att hon får ganska ont i magen när hon ätit mjölkprotein? och stackars mamma som får ta hand om en dålig räka :(